Dag!

Ik ben CARLO VAN DIJK

predikant in opleiding

Dag!

Ik ben Carlo van Dijk

Predikant in opleiding

In de zomer van 2021 heb ik van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) de bevoegdheid gekregen om voor te gaan in kerkdiensten.

Via de YouTube-knop kun je een aantal diensten terugkijken.

In de zomer van 2021 heb ik van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) de bevoegdheid gekregen om voor te gaan in kerkdiensten.

preekbeurten aan het plannen?

Gebruik het contactformulier hieronder om je vraag op opmerking door te geven. Je kunt het formulier ook gebruiken om naar mijn beschikbaarheid te informeren.

Gebruik het contactformulier hier naast om je vraag op opmerking door te geven. Je kunt het formulier ook gebruiken om naar mijn beschikbaarheid te informeren.

Of raadpleeg de preekbeurtenzoeker van de PKN voor mijn beschikbaarheid.

Bedankt!

Ik heb je bericht ontvangen en reageer binnen twee dagen.

dit bericht sluit vanzelf

Waarom '8096 | Kent de code'

8096 is ontstaan vanuit het talent om praktische oplossingen te vinden voor complexe situaties. is de postcode van Carlo’s woonplaats Oldebroek. ‘Kent de code’ is niet alleen een verwijzing naar de cijfercombinatie, maar geeft ook aan dat Carlo vertrouwd is met de omgangsvormen in verschillende omgevingen.

In de praktijk kun je naast ‘8096’ ook de handelsnamen ‘Carlo van Dijk | Professionele gespreksleiding’, ‘De Proponent’ en ‘De Sportspeaker tegenkomen.

dit bericht sluit na 15 seconden